top of page

NPoK er en ikke-statlig/frivillig organisasjon som ble grunnlagt i 2020 i Oslo Norge av kunstnere for kunstnere og kulturentusiaster. Vi er fagpersoner med bakgrunn og utdannelse innen kunst og design. Mange års yrkeserfaring i Norge, Polen og internasjonalt er vår sterke ressurs.

 

Målet vårt er å markedsføre kunstnere og deres aktiviteter på en måte de virkelig trenger det. Vi bestreber oss på å løse utfordrende spørsmål knyttet til markedsføring av kunst, design og kulturprosjekter i Norge og Polen.
 

Organisasjonen vår er åpen for alle, uavhengig av opprinnelse, bosted eller utdanning. Vi tilbyr to medlemsskap kategorier.

Styret NPoK

maria picture - 1.jpg

Maria Joanna Juchnowska

Katarzyna_Anna_Chrzanowska_ceramicdesign

Katarzyna Anna Chrzanowska

dorota jedrusik.jpg

Dorota 

Jędrusik

  • Grey LinkedIn Icon

Styreleder av NPoK

Oslo Norway

Styreleder av Norsk Polsk Kultur Organisasjon. Kunstner og designer, en lidenskapelig kurator og promoter av kunst og design.

 

"Ideen om å etablere organisasjonen oppstå i 2020 etter kanselleringen av mange kunstneriske prosjekter. Hovedideen bak grunnleggelsen av aktivitetene til NPoK er gjensidig støtte til de involverte kunstnerne også gjennom medlemskap.

Markedsføringsaktiviteter og bygging av et nettverk av internasjonale og institusjonelle kontakter, og forfremmelse av kunst og design på den måten kunstnere virkelig trenger det. "

Nestleder av NPoK

Trondheim Norway

Medstifter av Norsk Polsk Kultur Organisasjon. Keramisk designer, visuell pedagog ved Trondheim Kommunale Kulturskole. Katarzyna driver merkevaren "KashQ Design" med porselen design og keramikkstudio - møteplass for lokale kunstnere og kunsthåndverkere fra NPoK.

"Å jobbe for organisasjonen er gleden av å dele erfaringer innen kultur og kunst fag. Det er en kommunikasjon på estetikkens språk, uavhengig av nasjonalitet; gjensidig støtte og å streve for å nå de tiltenkte målene sammen."

Prosjektkoordinator for NPoK

Kraków Poland

Medstifter av Norsk Polsk Kultur Organisasjon. Representerer og koordinerer NPoK-prosjekter i Polen. Billedkunstner som arbeider hovedsakelig innen male og tegne felt.

 

 

"Aktiviteten i NPoK transformerer en monolog til en dialog."

bottom of page