top of page

FORFREMMELSE OG UTSTILLING AV 11 KUNSTNERE SOM ARBEIDER MED SAMTIDSKUNST OG DESIGN MED FOKUS PÅ KERAMIKK OG MALING.

KURATERT AV MARIA JUCHNOWSKA.

0 Plakat 2010._.jpg
  • Facebook
  • Instagram

2010._ er en utstilling som presenterer verkene til elleve kunstnere og designere som studerte sammen og ble uteksaminert i 2010 og 2011 ved keramikk- og glassavdelingen ved Academy of Fine Arts and Design i Wrocław, Polen.

"Etter et tiår med individuell kreativ aktivitet møttes de fleste av de elleve kunstnerne og designerne som har studert sammen, og ble uteksaminert i 2010 og 2011, møttes igjen på en kollektivutstilling. I tillegg til presentasjonen av høykvalitets keramikk, maleri og design, dette er en sentimental reise og en tilbakevending til de andre tersklene til Wroclaw Academy. Den individuelle kunstneriske aktiviteten til hver av dem, innen områder som kunstnerisk keramikk, design, maleri og illustrasjonsmaleri, er en stor suksess. Kunstnerne handler uavhengig. ”

 

Mange av dem startet sine merkevarer og verksteder i Polen og utlandet i Norge, Storbritannia og Spania.

Kunstnere: Katarzyna Anna Chrzanowska, Karolina Gorska, Irmina Helak, Dorota Jędrusik, Karolina Krawczyk, Magdalena Łysiak, Dagmara Rybak, Monika Skorupska, Barbara Śniegula, Małgorzata Wodyńska, Maria Joanna Juchnowska.

Utstillingen på "NEON Gallery", Academy of Fine Arts im. Eugeniusz Geppert i Wrocław, Polen. Utstilling organisert i samarbeid med kurator Artur Wijata - sjef for Samtidskunst galleri "Winda" ved Kieleckie Centrum Kultury (Kultur Senter i Kielce).

På grunn av COVID-19-pandemien, utstillingen har ikke blitt presentert fisisk. Vi setter en ny dato for denne utstillingen.

 

bottom of page